Преди няколко дни всички отново заговориха за дизайнерката Вера Уанг. Но не заради поредната

...
Преди няколко дни всички отново заговориха за дизайнерката Вера Уанг. Но не заради поредната
Коментари Харесай

Чудесната форма на 73-годишната Вера Уанг

Преди няколко дни всички още веднъж заговориха за дизайнерката Вера Уанг. Но не поради следващата луксозна сватбена рокля, която е сътворила, а за невероятния метод, по който изглежда за годините си. 

От тогава и ние не стопираме да следим профила й в Instagram, където Уанг качи няколко фотоси по случай 73-ия си рожден ден, който беше на 27 юни. 

Дизайнерката го означи уместно с изтънчено празненство с най-близките си другари. Вера Уанг не стопира да показва и част от обичаните си облекла. Ясно е, че има нюх към модата, само че фигурата й също й разрешава да носи всичко, което желае.

Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че тялото на Уанг може да няма потребност от поправяне, само че лицетo сигурно има. И на фрагментите, които тя споделя в обществените мрежи, има много по-младежки тип, в сравнение с в реалност.

Въпреки това обаче, необикновено е, че на 73 години наподобява по този метод. Преди време на въпрос по какъв начин поддържа този външен тип, дизайнерката отговори: " Работа, сън, коктейли с водка и малко слънце ". Струва си да опитаме, в случай че това е тайната на младостта. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР